Zamena displeja na mobilnom telefonu

Zamena displeja na mobilnom telefonu, BG elektronik

Smart telefoni koje danas svi koristimo, uglavnom imaju Touch ili LCD displeje, odnosno LCD ili Touch ekrane. Uprkos tome što se trudimo da telefon zaštitimo dodatnim staklom ili adekvatnom maskom, može se desiti da ispustimo telefon i da se njegov ekran polomi. Ponekad je dovoljan sitan udar da kućište ili touch screen mobilnog telefona budu potpuno uništeni.

Tada na scenu stupa BG Elektronik servis koji vam nudi popravku i zamenu skoro svih vrsta ekrana na mobilnim telefonima.

Popravka ekrana mobilnog telefona

Naš servis mobilnih telefona podrazumeva kompletnu zamenu displeja, odnosno Touch screen-a, a dajemo vam i garanciju na popravku i deo koji smo upotrebili za vaš telefon. U našem servisu se brinemo o svim vrstama mobilnih telefona još od dolaska prvog mobilnog telefona u Srbiju.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Ako je potrebno da se menja ekran i ukoliko je potrebna brza popravka, mi vam nudimo najbržu zamenu ekrana u Beogradu, kao i sve ostale popravke. Zamena displeja na mobilnom telefonu je odlično rešenje koje vašem telefonu može značajno produžiti radni vek, zato nas slobodno konatktirajte u slučaju da vam je displej polomljen.

Popravka telefona Bg Elektronik servis

Mi imamo rešenje čak i kada ekran telefona nije polomljen i kada je vidljivo samo sitno oštećenje, npr kada na ekranu telefona počnete da primećujete fine linije ili kada slika postane pikselizovana. Ukoliko se desi da vaš telefon prestane da reaguje na dodir, tada treba da prepustite stvar našoj stručnoj ekipi.

U našem servisu možete pronaći originalne zamenske displeje za skoro sve vodeće modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu. Naša popravka može biti baš ono što treba vašem telefonu da bi on nastavio neometano da radi. Bez obzira koje marke je vaš mobilni telefon, mi ćemo dati sve od sebe da ekran na njemu zamenimo na najadekvatniji mogući način.

Najpovoljnija zamena displeja mobilnog telefona 

BG Elektonik servis je mesto gde je cena popravke i zamene displeja mobilnih telefona najpovoljnija u Beogradu.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Više informacija o načinima plaćanja!