Zamena displeja na mobilnom telefonu

Zamena displeja na mobilnom telefonu, BG elektronik

 

 

Stari mobilni telefoni su baš to, stari i deo su prošlosti. Danas uglavnom svi koriste smart mobilne telefone koji imaju Touch ili LCD displeje, odnosno LCD ili Touch ekrane. Ti ekrani su osetljivi na oštećenja, pa se lako može desiti da ispod ekrana uđe prašina ili voda. Još češće se dešava da se staklo, odnosno displej polomi. Ponekad je dovoljan i sitan udar da staklo mobilnog telefona bude potuno uništeno. Tada je zamena displeja na mobilnom telefonu jedini oblik popravke mobilnih telefona.

Zamena displeja na mobilnom telefonu će učiniti da vaš smart telefon ponovo radi kao nov. Čak iako mobilni telefon radi uprkos polomljenom staklu, nije pametna ideja da ne zamenite razbijen displej, jer u njega lakše ulaze prašina i tečnost, pa se može se desiti da displej mobilnog telefona iznenada prestane da reaguje na dodir.

BG Elektonik servis vam nudi najbrže zamene displeja mobilnih telefona u Beogradu, a u servisnom centru  možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati zamenu displeja na 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o Načinima i uslovima plaćanja.

 

 

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.