Servis Meizu mobilnih telefona

 

 

 

 

Meizu – svakodnevno vrhunsko iskustvo

Meizu mobilni telefoni su već nekoliko godina prisutni u Srbiju, a ono što ih izdvaja su pristupačnost i dobar dizajn. Meizu Technology davne 2003. godine svetsku popularnost je stekao zbog proizvodnje MP3 plejera, a poslednjih godina brend Meizu osvaja svet svojim pametnim telefonima koji su, sada već sasvim sigurno, sinonim za pouzdanost i kvalitet.
Softverska stabilnost i same funkcionalnosti mobilnih telefona svrstavaju ovaj brend u vodeće proizvođače smartphone-a. Oni koji su odabrali neki od modela Meizu mobilnih telefona znaju da su dobili više nego što su očekivali.

Svi telefoni su apsolutno prilagođeni širokim grupama korisnika. Tako je PRO serija usmerena na naprednije korisnike. Tu se izdvajaju Meizu Pro 7, kao i C9. S druge strane, M serija je namenjena mlađim korisnicima. U ovoj seriji favoriti su svakako Meizu mx5, Meizu m8c.

Originalni rezervni delovi 

Kod nas u BG elektronik servisu uspešno popravljamo Meizu mobilne telefone u garantnom i vangarantnom roku. Stručnost naših tehničara i upotreba isključivo originalnih rezervnih delova upućuju korisnike na ovlašćeni servisni centar kao jedini ispravan izbor ukoliko dodje do neispravnosti.

Popravka i servis Meizu mobilnih telefona u garantnom roku

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili vam je potrebna podrška u vezi sa vašim Meizu aparatom, na pravom ste mestu! Možete nas pozvati na 011.208.66.66 ili 066.8100.216 a mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i rešimo problem. Više o garantnim popravkama pročitajte ovde.

Pored toga, kod nas možete izvršiti i zamenu displeja na vašem Meizu mobilnom telefonu. Nephodno je samo da pozovete naš servisni centar.

Popravka i servis Meizu mobilnih telefona u vangarantom roku

Pokvario vam se telefon? Pozovite Mobilnu servisnu ekipu BG Elektronik servisa i mi ćemo vam u što kraćem roku rešiti problem. Zakažite servis popunjavanjem formulara i organizovaćemo besplatan izlazak Mobilne servisne ekipe!