Servis Hisense mobilnih telefona

Servis Hisense Bg Elektronik servis

Hisense je brend koji je svoju svetsku slavu stekao putem proizvodenje visoko kvalitetnih televizora, ali sada ne možemo zanemariti ni njihove telefone. Asortiman mobilnih uređaja ove kompanije je zaista veliki i zato predstavlja čest izbor različitih korisnika.

Sve mobilne telefone kompanije Hisense odlikuju odličan dizajn i perfektne funkcije, ali i pored toga što su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, može desiti da se zbog nepažnje korisnika pokvare ili polome.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Ovlašćeni servis Hisense mobilnih telefona

U slučaju da se vaš uređaj Hisense pokvari i da vam je potrebna popravka, možete se osloniti na BG Elektronik ekipu. BG Elektronik servis vrši brze i povoljne popravke svih delova na Hisense mobilnim telefonima i drugim uređajima, a od strane naših majstora ćete dobiti garanciju na popravku.

Bilo da želite da donesete svoj Hisense telefon u naš servis ili pozovete našu “Mobilnu servisnu ekipu”, naši vrhunski majstori će se potruditi da vam daju dijagnostiku i otklone kvar u najkraćem mogućem roku. Osim veštih majstora, naš servis poseduje originalne delove za popravku svih modela Hisense uređaja.

Srvis Hisense Bg Elektronik servis

Zamena displeja na Hisense telefonu

Bez obzira na to da li je vašem Hisense telefonu potrebna zamena displeja, popravka konektora ili zamena baterije, mi otklanjamo sve kvarove na vašem telefonu. Naša tajna uspešnih popravki i servisa uređaja je u dugogodišnjoj saradnji sa kompanijama koje proizvode izuzetno kvalitetne rezervne delove.

BG Elektonik servis nudi najpovoljnije cene za popravku Hisense uređaja u Beogradu. Sve cene naših popravki i servisa su iskazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese: servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!