Ovlašćeni servis Daewoo bele tehnike i klima uređaja

Servis Daewoo bele tehnike

Daewoo Electronics je decenijama poznat po kvalitetnim klima uređajima, ali i po beloj tehnici kao što su veš mašine i frižideri. Danas, pored Samsunga i LG-a predstavlja jednu od najpoznatijih kompanija bele tehnike u Severnoj Koreji. Pored toga, prisutan je na tržištima skoro 40 zemalja.

Servis Daewoo klima uređaja

Daewoo Electronics je izuzetno popularan brend u Srbiji. Najpopularniji uređaji ovog brenda, kod nas su klima uređaji i to zbog energetske efikasnosti i pouzdanosti. Kod nas se koriste kako standardne, tako i inverter klime ovog brenda.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Ipak, kao i klima uređaji drugih poznatih brendova, i Daewoo klima uređaji zahtevaju redovan servis. U BG Elektronik servisu možete pronaći sve usluge popravke i servisira Daewoo klima uređaja. Naša “Mobilna servisna ekipa” radi servis i popravke ovih klima uređaja na licu mesta i to po najpovoljnijim cenama u gradu.

Mi svima preporučujemo da bar jednom godišnje, najbolje pred početak letnje sezone, urade servis Daewoo klima uređaja. Redovno čišćenje i servisiranje klima uređaja doprinosi uklanjanju prašine i štetnih mikroorganizama koji se nagomilavaju na filterima klime. Naša “Mobilna servisna ekipa” može brzo da očisti spoljašnju i unutrašnju jedinicu Daewoo klime, kao i da proveri kompletno stanje uređaja. Možemo proveriti količinu freona u uređaju i dopuniti ga ako je to potrebno.

 

Servis Daewoo tehnike Bg Elektronik servis

Servis Daewoo bele tehnike

BG Elektronik servis vrši popravku i servis Daewoo bele tehnike, veš mašina i frižidera. Za bilo koju od ovih popravki možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu”. Naša “Mobilna servisna ekipa” će na licu mesta pokušati da ukloni kvar ako je to moguće. Mi radimo popravke uz pomoć originalnih rezervnih delova, pa na svaki našu popravku dajemo garanciju.

Ukoliko vaš Daewoo frižider ne hladi najbolje ili njegova vrata ne mogu da se lepo zatvore, možete pozvati našu ekipu servisera koji će se potruditi da odmah otkloni kvar. BG Elektronik servis vam stoji na raspolaganju kada je u pitanju popravka ili servis bilo kog Daewoo uređaja bele tehnike.

BG Elektonik servis je ovlašćeni servis Daewoo uređaja. U našem servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati popravku Daewoo uređaja na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” u vaš dom, obezbedili smo i plaćanje platnim i kreditnim karticama na licu mesta. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

 

                    BG Elektronik servis kontakt

 

Više informacija o načinima plaćanja!