Servis Daewoo bele tehnike i klima uređaja

Servis Daewoo bele tehnike

Daewoo Electronics je decenijama poznat po kvalitetnim klima uređajima, ali i beloj tehnici kao što su veš mašine i frižideri. Danas, predstavlja jednu od najpoznatijih kompanija bele tehnike u Severnoj Koreji, nakon Samsunga i LG-a. Pored toga prisutan je na tržištima skoro 40 zemalja.

Servis Daewoo klima uređaja

Daewoo Electronics je našao put do kupaca i u Srbiji. Sigurno da su najpopularniji klime i to zbog energetske efikasnosti i pouzdanosti. Potražnja je i za standardime, ali i inverter klimama. Ipak, klima uređaji zahtevaju redovan servis kako bi bile dugotrajni i imale maksimalan učinak. Zato BG Elektronik Servis pruža usluge popravke i servisira Daewoo klima uređaja. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete na 011. 208. 66. 66 ili zakažete dolazak “Mobilne servisne ekipe”  koja će u zakazanom terminu biti na vašoj adresi. Naši profesionalci će se potruditi da na licu mesta otklone kvar.

Naša preporuka je da barem jednom godišnje, i to pred početak letnje sezone, uradite servis Daewoo klima uređaja. Čišćenje klima uređaja doprinosi uništavanju štetne prašine i mikroorganizama koji se nagomilavaju na filterima, pa ćete na taj način sačuvati i svoje zdravlje. Naša ekipa može da očisti spoljnu i unutrašnju jedinicu vaše Daewoo klime, kao i da proveri kompletno stanje uređaja. Pored toga što možete da nas pozovete, dolazak naših servisera možete zakazati i putem SMS ili Viber poruke i to na broj 066.8100.216.

Servis Daewoo bele tehnike

BG Elektronik vrši popravku i servis Daewoo bele tehnike – veš mašina i frižidera. Sigurno da je kamenac jedan od glavnih uzroka kvara na veš mašinama. Pa čak i kada uz mnogo truda i dodatnih hemikalija pokušavate to sprečite, jednostavno, nakon česte upotrebe, naslage kamenca mogu da utiču na rad vaše mašine za pranje veša. Pored toga, sitni predmeti poput dugmadi ili kovanica mogu da začepe filter, pa da mašina ne izbacuje vodu. Za manje ili veće kvarove na vašoj Daewoo veš mašini možete pozvati “Mobilnu servisnu ekipu” BG Elektronik Servisa koja će na licu mesta pokušati da ukloni kvar.

Ukoliko primetite da vaš Daewoo frižider ne hladi najbolje ili da vrata frižidera ne mogu najbolje da se zatvore, možete pozvati naš tim servisera koji će se potruditi da reši problem. Znamo da je u današnje vreme kuhinja bez frižidera je skoro nezamisliva, pa ćemo se potruditi da kvar bude otklonjen što je brže moguće.

BG Elektronik Servis nudi vam i mogućnost plaćanja platnom ili kreditnom karticom i to kod vaše kuće. Više informacija o načinima i uslovima

                                  Ukoliko imate neka dodatna pitanja možete nas kontaktirati.

                                        Naš servis je otvoren svakog radnog dana u periodu od 08 do 18h.

                   Popravka i servis kućnih aparata - BG Elektronik kontakt