Reparacija panela – popravka ekrana i displeja

Napredak modernih tehnologija nam je doneo mogućnost reperacije LCD i LED panela, odnosno mogućnost popravke ekrana televizora. To je velika stvar za sve ljubitelje filmova i drugih TV programa.

Kod nas u BG elektronik servisu, možete rezervisati odgovarajuću reparaciju koja se odnosi i na LCD i LED panele televizora. Do sada ta reparacija nije bila uvek moguća, ali naši vešti majstori vam sada mogu ponuditi idealno rešenje za servisiranje ekrana svih vrsta televizora. Koristeći odgovarajuće tehnologije popravljamo panele svih vrsta LED i LCD panela.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Najčešći simptomi neispravnog LCD panela ekrana su sledeći:

– Na LCD panelu se pojavljuju tanke horizontalne i vertikalne linije

– Jedna strana LCD panela je tamnija

– Televizor prikazuje pola slike, druga polovina je crna.

– Nema slike

– Igra slika

– Slika kasni kao usporeni snimak, ton je normalan

 Reparacija panela Bg Elektronik servis

Reparacija i popravka panela

Naša servisna ekipa vrši popravku panela u najkraćem mogućem roku, a na sve popravke koje radimo dajemo garanciju. Bez obzira na to da li je kvar u samom LCD panelu ili u nekoj od njegovih konekcija koja može biti čest kvar na LCD i LED televizorima, mi popravci pristupamo stručno i brzo. Naše popravke LCD panela su najbrže u gradu, kao i na teritoriji cele Srbije. Mi za svaku popravku koju uradimo u našem servisu dajemo garanciju.

Bez obzira na to koji tip LED televizora imate, ukoliko primetite da na vašem TV-u slika kasni ili je pikselizovana, vreme je da se obratite vodećim stručnjacima na tom polju u Srbiji.

Reparacija panela je nešto što je u BG Elektronik sevisu redovna praksa, zato vam nudimo najpovoljnije cene za reparaciju ekrana u Beogradu.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

 BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!