Reparacija panela – popravka ekrana i displeja

Čest kvar na LCD i LED televizorima, tabletima i mobilnim telefonima je kvar u samom LCD panelu. LCD i Touch paneli mobilnih telefona su lako podložni kvarovima. Ako vam se pokvari LCD, LED ili Touch panel, ne mora da znači da vam treba novi jer su sada moguće popravke LCD, LED i Touch panela.

Iako vam se čini da je lakše popraviti panel na televizoru nego na mobilnom telefonu, moguće  je popraviti LCD i Touch panel, odnosno displej mobilnih telefona ili tablet uređaja. Kada ekran telefona ili tableta prestane da radi kako treba, ili kada prestane da reaguje na dodir, obično prvo pomislite na zamenu displeja, odnosno zamenu ekrana.

Međutim, ukoliko nemate polomljen displej moguće je popraviti sam panel mobilnog telefona. Baš kao i sa mobilnim telefonima, najčešći razlog kvara tableta je prestanak rada displeja odnos Touch ili LCD panela.

“Mobilna servisna ekipa” BG Elektronik servisnog centra će prvo ustanoviti gde je nastao kvar na ekranu, a onda će vam predložiti najbolji način popravke LCD ili Tuch panela, odnsno popravku displeja mobilnog telefona ili popravku displeja tableta. Nekad je rešenje mnogo jednostavnije nego što to mislite!  Možda vam uopšte nije potrebna zamena displeja mobilnog telefona ili zamena displeja tableta.

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke LCD, LED i Touch panela u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku na 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.