Popravka i redovan servis klima uređaja

Popravka i servis klima uređaja, BG Elektronik servis

 

 

Na klima uređaje obično obraćamo pažnju leti kad nam dođu paklene vrućine,  mada ih koristimo i zimi kada želimo da se dodatno zagrejemo.  Bez obzira na to što ih koristimo samo u određenim periodima, važno je da na vreme obavimo redovan servis klime. Na taj način produžava se vek trajanja uređaja, a kupovina novog uređaja može biti skupa investicija.

U zatvorenom prostoru gde je klima uređaj uključen, kvalitet vazduha zavisi od čistoće filtera. Upravo zbog naslaga prašine i duvanskog dima javlja se neprijatan miris u prostoriji. S druge strane, redovan servis klima uređaja čuva naše zdravlje, jer se na filterima klima ili u njenoj unutrašnjosti mogu skupiti prašina i štetni mikroorganizmi. Zato svi proizvođači preporučuju redovno čišćenje filtera. Nekada to može biti na godišnjem, kvartalnom ili mesečnom nivou. Ukoliko ste pročitali bezbroj saveta kako da očistite klima uređaj,  morati znati i da takvo čišćenje nije dovoljno. Nekada je bolje to prepustiti rukama stručnjaka.

Bez redovnog servisa klima uređaj može početi da hladi ili greje smanjenim intezitetom. Baš tada se povećava šansa da se klima uređaj pokvari. Zamislite takvu situaciju u jeku leta, kada su temperature skoro tropske. Preporuka je da se jednom godišnje uradi servis klima uređaja – zato pozovite majstore koji će očistiti spoljnu i unutrašnju jedinicu, proveriti protok vode u kondenz crevu, kontrolu temperature protoka vazduha, kao i dopunu freona.

Ako vam se klima uređaj pokvari, ne znači da morate odmah da kupujete novi! Postoje brojni načini na koje se rade popravke klima uređaja.

Najčešći kvarovi klima uređaja su to da klima ne reaguje na daljinski ili da klima uređaj neće da hladi ili da greje. Može se desiti i da klima počne samo da greje, ali da neće da hladi, ili da spoljna jedinica kaplje i curi. Kada primetite takav kvar na klima uređaju, ne očekujte da će se on sam popraviti. Zato je dovoljno da kontaktirate našu “Mobilnu servisnu ekipu” koja će se potruditi da reši kvar na licu mesta, ako je to moguće.

“Mobilna servisna ekipa” Bg Elektronik servisnog centra će prvo ustanoviti gde je tačno nastao kvar na klimi. Onda će vam predložiti najbolji način popravke klima uređaja. Možda vam uopšte i nije potrebna zamena delova klima uređaja jer deo koji ne radi može biti popravljen.

BG Elektonik servisni centar vam nudi najbolji servis klima uređaja u Beogradu,  u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

Ne morate čak ni da pozovete, dovoljno je da nam pošaljete SMS ili Viber poruku na broj telefona 066. 8100. 216 i naša “Mobilna ekipa” će u najkraćem mogućem roku već biti na vašoj adresi.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Cena redovnog servisa je  3 500,00 RSD, dok je cena pregleda klima uređaja 1 900,00 RSD. U slučaju da se odlučite na popravku, cena pregleda ulazi u cenu popravke. Ukoliko je u pitanju servis više klima uređaja na istoj adresi, BG Elektronik servis odobrava popust.

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.