Popravka i redovan servis klima uređaja

Popravka i servis klima uređaja, BG Elektronik servis

 

Na klima uređaje obično obratimo pažnju tek leti kad nam dođu paklene vrućine, mada ih neretko koristimo i u jesen kada poželimo da se zagrejemo. Klima servis je obično tema za razmišljanje tek kada počnemo intenzivno da koristimo klima uređaj i kada primetimo da nas on ne hladi ili ne greje dovoljno.

Za pravilan rad, klima uređaji, zahtevaju redovan servis. U zavisnosti od toga u kom periodu klimu najintezivnije koristite, važno je da pre toga obavite redovan servis klime. Taj servis uključuje detaljno čišćenje unutrašnje jedinice, servisiranje spoljne jedinice kao i dopunu freona u klimi, bez obzira na to koji su klima uređaji u pitanju.

Za dobro grejanje ili hlađenje putem klime, neophodno je redovno održavanje i čišćenje kako na unutrašnjoj, tako i na spoljašnjoj strani klima uređaja. Godišnji servis i dopuna freona u unutrašnjoj jedinici su redovna praksa u BG Elektronik servisu, zato smo za vas obezbedili posebne pogodnosti, kao što je garancija na sve servise koje uradimo.

Na nas se možete osloniti bilo da vam je potrebna popravka klima uređaja, punjenje klime, dopuna freona i da vam je potrebna neka druga usluga, kao što je čišćenje ili punjenje freona.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

 

Svi znamo da nakon određenog vremena dolazi do prljanja filtera klime, zato je neophodno da ih održavamo kako bi kvalitet vazduha u prostoriji koju hladimo ili grejemo bio zadovoljavajuć. Naslage prašine i duvanskog dima koji se skupljaju na filterima izazivaju neprijatan miris u prostoriji. Redovan servis klima uređaja čuva naše zdravlje, jer se na filterima klima ili u njenoj unutrašnjosti mogu skupiti prašina i štetni mikroorganizmi.

Zato svi proizvođači preporučuju redovno čišćenje filtera. Nekada to može biti na godišnjem, kvartalnom ili mesečnom nivou. Ukoliko ste pročitali bezbroj saveta kako da sami očistite klima uređaj, zaboravite ih jer takvo površno čišćenje nije dovoljno. Bolje je da servis prepustite stručnjacima koji mogu da urade servis svih vrsta split sistema.

 

Servis klima Bg Elektronik servis

 

Zašto nam je potreban redovan servis klime?

Bez redovnog servisa klima uređaj može početi da hladi ili greje smanjenim intezitetom. A baš tada se povećava šansa da se klima uređaj poptpuno pokvari. Zamislite takvu situaciju u jeku leta, kada su temperature tropski visoke. Preporuka je da se bar jednom godišnje uradi detaljan servis klima uređaja, zato pozovite majstore koji će očistiti spoljašnju i unutrašnju jedinicu, proveriti protok vode u kondenz crevu, kontrolu temperature protoka vazduha, kao i količinu freona.

Takođe, može se desiti i da daljinski od klime ne radi ili da klima uređaj neće da hladi ili da greje. Može se desiti i da klima počne samo da greje, ali da neće da hladi; ili da spoljna jedinica kaplje. Ako vam se klima uređaj pokvari, ne znači da morate odmah da kupujete novi! U tom slučaju, pozovite naš servis jer postoje brojni načini na koje radimo popravke svih vrsta klima uređaja.

Kontaktirajte našu “Mobilnu servisnu ekipu” koja će se potruditi da reši kvar na licu mesta, ako je to moguće. Kod nas možete zakazati dopunu freona do vrha i po potrebi. Količina freona u klimi je od ključne važnosti za pravilno rashlađivanje i grejanje, a to je za nas u BG Elektronik servisu praksa koja se radi već decenijama.

“Mobilna servisna ekipa” BG Elektronik servisa će prvo ustanoviti gde je tačno nastao kvar na klima uređaju. Onda će vam predložiti najbolji način popravke.

BG Elektonik servis vam nudi najpovoljniji servis klima uređaja na teritoriji celog Beograda. U našem servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

Popravku možete zakazati i slanjem SMS ili Viber poruke na broj telefona 066/ 8100 216 i naša “Mobilna servisna ekipa” će u najkraćem mogućem roku već biti na vašoj kućnoj adresi.

Cena redovnog servisa klima uređaja je 3.500,00 RSD, dok je cena pregleda klime 1.900,00 RSD. U slučaju da se nakon dijagnostike odlučite za popravku klime, cena pregleda ulazi u cenu te popravke. Ukoliko je u pitanju servis više klima uređaja na istoj adresi, BG Elektronik servis nudi popust.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi! 

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” na vašu adresu, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Eleketronik servis kontakt
Više informacija o načinima plaćanja!