Popravka Xiaomi električnih trotineta

Srvis Xiaomi trotineta Bg Elektronik servis

 

Električni trotineti su postali popularno prevozno sredstvo u svim velikim gradovima još u trenutku kada su gradske gužve postale “nesnosne”. Njihova popularnost iz godine u godinu postaje sve veća, pa nije retkost da i na našim ulicama vidite sve veći broj električnih trotineta.

Brend Xiaomi u svojoj ponudi ima električne trotinete vrhunskog kvaliteta uz koje sa jednim punjenjem možete preći i do 30 km. Ali i pored toga što su oni rađeni od izdržljivih i visokokvalietnih materijala, može se desiti da ponekad dođe do kvara. BG Elektronik servis vam može ponuditi sve usluge koje su vam potrebne za servisiranje vašeg Xiaomi trotineta.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Električni trotinet je izuzetno zahvalno prevozno sredstvo što znači da su često u upotrebi, zato vam BG Elektronik servis može ponuditi brze popravke vašeg trotineta kako biste što pre mogli da nastavite da ga vozite. Kod nas dobijate i garanciju na svaku popravku koju uradimo.

 

Servis Xiaomi trotineta Bg Elektronik servis

Popravka Xiaomi električnih trotineta

 

Osim dolaska u naš servis, možete pozvati i našu “Mobilnu servisnu ekipu” koja besplatno dolazi na lice mesta i ako je to moguće odmah popravlja uređaj, a ako nije besplatno ga doprema u naš servis. Uz BG Elektrionik servis možete biti sigurni da više ne morate brinuti o najpovoljnijim načinima kako da servisirate svoj trotinet.

Bez obzira na to kakvi kvarovi su u pitanju, naša popravka podrazumeva korišćenje originalnih rezervnih delova što je od izuzetne važnosti za pravilan rad vašeg trotineta.

BG Elektonik servis nudi najpovoljnije cene za popravku Xiaomi električnih trotineta u Beogradu. U našem servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati popravku električnih trotineta na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” u vaš dom, obezbedili smo i plaćanje platnim i kreditnim karticama na licu mesta. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!