Popravka Xiaomi električnih trotineta

Servis Xiaomi električnih trotineta

 

Električni trotineti su postali popularno prevozno sredstvo u svim većim gradovima. Razloga za to svakako ima više. Pored toga što su u ponudi električni trotineti za skoro svačiji džep, sigurno je da su isplativi. Možete i sami da izračunate. Stavite na papir koliko vas košta da mesečno izdvojite na benzin, a koliko trošite za punjenje ovog simpatičnog prevoznog sredstva. S druge strane, uz ovaj trotinet vešto ćete izbeći gužvu u saobraćaju i stići ćete tačno na vreme, gde god da ste se uputili.

Xiaomi električni trotineti su i pristupačni i kvalitetni. Izrađeni su od kvalitetnog i postojanog aluminijuma. Baterija je dovoljna izdrživa da možete preći čak i do 30km. Ipak, čak i kada sve deluje potpuno idealno, može se desiti da vaš električni trotinet ne radi. Nekada su u pitanju sasvim bezazleni problemi, kao što je kontakt na punjaču, ili napajanje. Čak i da je neophodna popravka motora, svakako je isplativija nego investicija u novi trotinet. Sigurno se pitate kako da popravite svoj Xiaomi električni trotinet? Mi vam nudimo odgovor na to. BG Elektronik servis vrši popravku Xiaomi električih trotineta.

Bilo koji kvar da je u pitanju na vašem Xiaomi električnom trotinetu, stručni tim BG Elektronik servisa će se potruditi da reši problem. Možete nas pozvati na broj telefona 011. 208. 66. 66, poslati nam mejl na adresu servis@bgelektronik.com ili jednostavno zakazati dolazak naše “Mobilne servisne ekipe”. Što je najbitnije, dolazak je potpuno besplatan, a imate mogućnost plaćanja kreditnom ili platnom karticom i to u svom domu.

Ukoliko ste nestrpljivi da stanete na točkove, putem našeg portala možete pratiti i status popravke.

                                            Za dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

                                            Tu smo svakog radnog dana od 8-18h.

Popravka i servis kućnih aparata - BG Elektronik kontakt