Popravka televizora

Popravka LCD i LED televizora, BG Elektronik servis

 

Zvuk televizora je nešto na šta smo se svi navikli, ali bilo da je u pitanju CRT, LED, LCD, ili Smart televizor, lako se može desiti da se on pokvari i da mu je potrebna popravka, zamena delova ili neki drugi oblik servisa. Dobra stvar je što za svaki kvar na televizoru postoji i odgovarajući način popravke tog TV uređaja.

Popravka televizora je idealno rešenje jer ne košta puno, a služi kao dugotrajno rešenje koje može produžiti radni vek televizora i više nego što to očekujete.

BG Elektronik servis, pored popravki svih vrsta televizora LCD vrste, vrši i popravke CRT televizora, daljinskih upravljača, set top uređaja kao i audio uređaja i to na celoj teritoriji Beograda. U našem servisu vas nakon svake naše popravke očekuje i garancija na rad. Uvek se možete osloniti na nas jer mi garantujemo najbržu popravku svih vrsta televizora, kao i servis i zamenu panela na “modernijim” TV uređajima.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

 

Naše popravke televizora su veoma isplative, obavljaju se brzo i produžavaju radni vek bilo koje vrste TV aparata. Osim kvalitetnih popravki, u BG Elektronik servisu, očekuje vas i prodaja originalnih delova za vaš model televizora.

Neki od najčešćih kvarova na televizorima sa kojima se naša servisna ekipa susreće su pokvaren ekran televizora, to što televizor nema zvuk, ne reaguje na daljinski ili što televizor ne može da se upali ili ugasi.  Godine iskustva i svakodnevno susretanje sa različitim modelima televizora su učinili da za sve vrste kvarova na vašem TV aparatu imamo odgovarajući način popravke. To što je televizor trenutno pokvaren, ne znači da ne može biti popravljen i da vas neće služiti kao potpuno nov.

Popravka televizora Bg Elektronik servis

Popravka panela na televizoru

Kada je reč o popravkama panela LED televizora ili popravkama LCD i smart televizora, reparacija tih panela može biti dugotrajno rešenje.

Pojedini kvarovi na LED ili LCD panelu se mogu rešiti reparacijom, odnosno popravkom panela. To nije samo “prelazno” rešenje koje će produžiti rad LED ili LCD televizora za par meseci, već pouzdana popravka koja omogućava dugo trajanje. Takve popravke televizora su isplative i obavljaju se relativno brzo.

Mobilna servisna ekipa

“Mobilna servisna ekipa” BG Elektronik servisa dolazi na vašu adresu besplatno, i ukoliko je to moguće odmah rešava kvar. U slučaju da popravka na licu mesta nije moguća, naša ekipa će preuzeti vaš uređaj i besplatno ga doneti u naš servisni centar.

Najpovoljnije popravke televizora

BG Elektonik servis vam nudi najpovoljnije popravke televizora u Beogradu, a u našem servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili zakazati popravku televizora na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” u vaš dom, obezbedili smo i plaćanje platnim i kreditnim karticama na licu mesta. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Sve informacije o našim uslugama, bez obzira da li vam treba TV servis ili servis nekih drugih uređaja možete dobiti i putem maila:  servis@bgelektronik.com

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

 BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!