Popravka televizora

Popravka LCD i LED televizora, BG Elektronik servis

 

 

 

Svi smo navikli na zvuk televizora i svi volimo da se udobno smestimo ispred njega i da se prepustimo čarima TV programa. Ali, bilo da je u pitanju LED, LCD, CRT ili Smart televizor, dešava se da mu je potrebna popravka ili zamena delova. Dobra stvar je što za svaki kvar na televizoru postoji i popravka.

Iako je zamena panela na televizoru skupa skoro kao nov uređaj, postoji rešenje koje ne košta mnogo. Popravka panela televizora je dugotrajno rešenje koje može produžiti rad televizora i više nego što to očekujete.

Neke popravke televizora su isplative, obavljaju se brzo i produžavaju radni vek TV aparata. To može biti slučaj i sa kvarovima na pločama televizora. “Mobilna servisna ekipa” Bg Elektronik servisnog centra će pre nego što predloži zamenu neispravnog dela, uvek prvo pokušati da popravi delove televizora.

Osim kvara ekrana televizora, drugi najčešći kvarovi televizora su to da televizor nema zvuk, da ne reaguje na daljinski ili da televizor ne može da se upali ili ugasi. Za sve takve kvarove imamo odgovarajući način popravke. To što je televizor pokvaren, ne znači da ne može biti popravljen i da vas neće služiti kako potpuno nov.

Kada je reč o popravkama LED televizora i poravkama LCD televizora, verovatno ste čuli da se one uopšte ne isplate. Naročito, ako je zamena TV panela u pitanju! Verovatno ste čuli da je cena zamene LED ili LCD panela skoro ista kao i cena novog televizora. To je apsolutno tačno. Ono što nije tačno je da je zamena panela jedino rešenje, a to je dobra vest! Popravka samih TV panela može produžiti životni vek LED ili LCD televizora.

Pojedini kvarovi na LED ili LCD panelu se mogu rešiti reparacijom, odnosno popravkom panela. To nije samo “prelazno” rešenje koje će produžiti rad LED ili LCD televizora za par meseci, već pouzdana popravka. Takve popravke televizora su isplative, obavljaju se relativno brzo i produžavaju radni vek televizora.

Popravka panela na LED i LCD TV uređajima je nešto što je u BG Elektronik sevisu redovna praksa.

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke televizora u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku bele tehnike na 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.