Popravka i servis mobilnih telefona

Popravka mobilnih telefona, BG Elektronik servis

Pokušajte da zamislite dva sata svog života bez mobilnog telefona. Čini se nemoguće, zar ne?! Mobilni telefon više nije samo sredstvo komunikacije – on je postao naš verni pratilac, drug, lek za dosadu, a može zameniti i kameru.

Da, sadašnji smart telefoni mogu da nam ulepšaju i olakšaju život na mnogo načina i zato su nam stalno u rukama. A kako su nam stalno u rukama, lako se može desiti da telefon ispustimo i polomimo ili da ga pokvarimo na neki drugi način.

U slučaju da vam je hitno potrebna popravka i servis mobilnih telefona, možete se osloniti na našu stručnu ekipu u BG Elektronik servisu. Ako se desi da ukvasite telefon, da polomite displej ili da telefon jednostavno počne da “baguje”, obratite se ekipi koja se sa popravkama mobilnih telefona susreće još od pojave prvog mobilnog telefona u Srbiji.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

BG Elektronik servis, osim zamena ekrana na mobilnim telefonima, vrši popravku i ostalih delova za mobilni telefon. Mi popravljamo kvarove kao što su oštećenja konektora koji moraju neometano raditi zbog punjanja baterije, priključivanja slušalica i slično.

Zamena stakla na telefonu

Ako vam je potreban novi touch screen ili neka druga vrsta ekrana za mobilni telefon, u našem online shopu možete pronaći odgovarajuću originalni model. Kod nas delove i popravku dobijate u najkraćem mogućem roku, a uz naše višegodišnje iskustvo dobijate i garanciju na sve vrste naših popravki.

Mi u BG Elektronik servisu imamo rešenje za popravku svih vrsta mobilnih telefona ili njihovih ekrana, a dijagnostiku vam možemo dati u roku od nekoliko sati. Servis mobilnih telefona je specijalnost naših majstora, a to je ono što nas čini jednim od omiljenih servisera mobilnih telefona u Beogradu.

Mi smo servis koji se brine za sve vrste mobilnih uređaja. Kod nas uz popravku možete pronaći i najkvalitetnije delove dodatne opreme za mobilne telefone, kod nas vas očekuju originalne baterije, punjači i maske.

Popravka telefona Bg Elektronik servis

BG Elektronik servis će prvo ustanoviti gde je tačno nastao kvar na vešem mobilnom telefonu. Potom će vam predložiti najbolji način popravke za vaš mobilni telefon. Naši serviseri znaju da se kvar često može desiti u nekom neočekivanom delu telefona, i da je potrebno samo zameniti zvučnik, popraviti kameru ili konektor. Uz to, pomoći ćemo vam i da odaberete najbolje futrole, zaštitne maske, stakla i ostale delove dodatne opreme koje su vam potrebne da zaštitite svoj telefon.

Najpovoljnije popravke mobilnih telefona u Beogradu

BG Elektonik servis vam nudi najpovoljnije popravke mobilnih telefona u Beogradu, bilo da vam je potrebna zamena displeja, zamena baterije mobilnog telefona ili druga vrsta servisa mobilnog uređaja.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese: servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!