Popravka mobilnih telefona

Popravka mobilnih telefona, BG Elektronik servis

 

 

Pokušajte da zamislite dva sata svog života bez mobilnog telefona, čini se nemoguće, zar ne?! Mobilni telefon više nije samo sredstvo komunikacije, on je postao naš verni pratilac, drug, lek za dosadu, a može i da zameni fotoaparat ili kameru. Da, sadašnji smart telefoni mogu da nam na mnogo načina olakšaju život.

Baš zato što su nam stalno u rukama, mobilni telefoni se lako kvare. Svima se može desiti da ukvase telefon, da polome displej ili da telefon počne da baguje. Tu na scenu stupa Bg elektronik servis koji osim zamena ekrana mobilnih telefona vrši popravku ostalih delova za mobilni telefon.

“Mobilna servisna ekipa” Bg Elektronik servisa će prvo ustanoviti gde je nastao kvar na mobilnom telefonu. Potom će vam predložiti najbolji način popravke za mobilni telefon, jer se često dešava da kvar leži u nekom od delova mobilnog telefona. Ponekad je potrebnu zameniti zvučnik, popraviti kameru ili konektor.

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke mobilnih telefona u Beogradu, bilo da vam je potrebna zamena displeja, zamena baterija ili druga popravka mobilnog telefona. U servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku mobilnih telefona na brojeve telefona 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.