Popravka svih uređaja bele tehnike

BG Elektronik servis kontakt

Bela tehnika je nepohodna za normalno funkcionisanje svakog domaćinstva, zato mi vršimo popravke svih vrsta aparata bele tehnike. Ukoliko vam se pokvari neki od uređaja i ako vam je potreban servis aparata kao što su veš mašina i sudo mašina ili frižider i električni šporet, imajte na umu da je naš servis bele tehnike najpovoljniji u Beogradu.

Kod nas u BG Elektonik servisu možete pronaći originalne delove koje su neophodni za servis uređaja skoro svih vodećih brendova na našem tržištu.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Bilo da vam je potreban servis TA peći, ili odgovarajući servis za veš i sudo mašinu, zamrzivač ili frižider, mi dolazimo u najkraćem mogućem roku i ukoliko je to moguće rešavamo kvar na licu mesta. Osim toga, naša specijalnost su i servisi i klima uređaja svih proizvođača koji su prisutni na našoj teritoriji.

Kod nas možete zakazati: servis frižidera, servis zamrzivača, servis šporeta, servis klima uređaja, punjenje klime i ostale servise koji su vam potrebni.

Popravka trhnike Bg Elektronik servis

Popravka mašine za veš

Vodeni kamenac je jedan od vodećih uzroka za kvar veš mašine. Osim njega, kvarovima mašina za pranje doprinose tvrda voda i količina pranja veša. Kada vaša veš mašina počne da pokazuje znake da joj je potreban servis, bilo da počne otežano ili potpuno prestane da radi, potrebno je da pozovete profesionalne servisere koji mogu da otklone kvar na licu mesta.

U našem servisu se već decenijama bavimo servisom veš mašina, i kao servis sa dugačkom tradicijom, spremni smo da popravimo bilo koji kvar na veš mašini u bilo kom trenutku.

U slučaju da vam je potrebna brza popravka veš mašine pozovite naše profesionalce. BG Elektornik servis važi za najbolji servis veš mašina u Beogradu. Zato, mi na sve naše popravke dajemo garanciju i kod nas je vaša mašina za pranje veša sigurna!

Naši serviseri će pre nego što dođe do zamene starih delova novim, prvo uraditi dijagnostiku i ukoliko je to moguće, popraviti je. Naše iskustvo nam govori da je u većini slučajeva to najčešće reparacija elektronike.

Nakon popravke mašine za veš dobićete garanciju na popravku koja je rađena na vašem uređaju. Garancija na popravku znači da svoju belu tehniku u BG Elektronik servisu dajete u ruke najboljim majstorima u Beogradu.

Popravka frižidera BG Elektronik servis

Servis frižidera

Jedan od najčešćih kvarova na frižiderima sa kojim se naša servisna ekipa susreće je kvar senzora za vrata ili svetla u frižideru. Ako je u pitanju takav “sitan kvar”, onda je lagani servis frižidera sasvim dovoljan.

Ipak, lako se može dogoditi da kvar bude kompleksniji i da vam je potrebna ozbiljnija popravka frižidera. Tu na scenu stupa BG Elektronik servis koji u najkraćem mogućem roku daje dijagnostiku i ukoliko je to moguće na licu mesta otklanja kvarove nastale na frižiderima i zamrzivačima.

Mi u BG Elektronik servisu dajemo garanciju na našu popravku frižidera.

BG Elektronik servis poseduje dugogodišnje iskustvo u oblasti popravljanja frižidera i zamrzivača, a to je ono što nas čini pravim ekspertima na polju produžavanja radnog veka vaših uređaja bele tehnike. Bez obzira da li je u pitanju jednostavnija ili kompleksnija popravka, naša “Mobilna servisna ekipa” će prionuti na posao i na taj način produži radni vek vašem uređaju, što se na kraju uvek isplati.

Popravka frižidera i zamrzivača je idealno rešenje za očuvanje kućnog budžeta, iako ponekad iziskuje zamenu starih delova novim. U BG Elektronik servisu nakon dijagnostke popravljamo ustanovljeni kvar, ali vršimo i usluge kao što je dopuna freona, zamena gume na vratima frižidera ili otpušavanje kanala za vodu u samootapajućim frižiderima.

Bilo da vam je potreban servis mašine za pranje sudova, veš mašine sa sušačem, u BG Elektonik servisu možete naći najpovoljnije popravke bele tehnike na celoj teritoriji Beograda.

Cena pregleda bilo kog uređaja bele tehnike iznosi 1.900,00 RSD. U slučaju da se nakon dijagnostike odlučite za popravku, cena pregleda ulazi u cenu te popravke.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt