Popravka svih uređaja bele tehnike

Bela tehnika je nepohodna za funkcionisanje svakog domaćinstva, ali je zbog česte upotrebe lako podložna kvarovima.  Mi smo svesni toga da moderan život zahteva ispravno funkcionisanje veš mašina, frižidera i električnih šporeta, zato vam nudimo najbolje popravke u gradu.

Na primer, kad izračunate koliko se veša opere u bubnju jedne veš mašine, nije ni čudno što ona posle nekog vremena počne da se kvari. Redovni servis veš mašina može značajno da produži njihov životni vek, a ujedno smanjuje šansu za kvar veš mašine.

Popravka mašina za veš

Vodeni kamenac je jedan od vodećih uzroka za kvar veš mašina. Osim njega, kvarovima doprinose tvrda voda i količina pranja veša. Drugi najčešći kvarovi na veš mašinama su kvarovi na crevu za vodu, bubanj veš mašine ne radi ili to što veš mašina ima neprijatan miris. U nekim slučajevima, popravka mašine za veš je najjeftinije rešenje.

BG Elektonik servisni centar vam nudi najbolje popravke veš mašina u Beogradu. Pre nego što dođe do zamene delova za veš mašinu, BG elektonik “Mobilna servisna ekipa” će vam ponuditi popravku samih delova veš mašine.

Mobilna servisna ekipa će prvo utvrditi gde je tačno nastao kvar na veš mašini, a zatim će vam predložiti najbolje rešenje za popravku veš mašine. To ne mora uvek da bude zamena creva za vodu, zamena bubnja ili zamena drugih delova veš mašine, jer se često ti delovi mogu popraviti.

Nakon popravke mašine za veš dobićete garanciju na popravku. Garancija na popravku je znak sigurnosti da u BG Elektronik servisu svoju belu tehniku dajete u ruke najboljim majstorima u Beogradu.

Popravka frižidera

Danas je život bez frižidera nezamisliv. Namirnice se na toploti brzo kvare, zato je važno da ih držimo na adekvatnoj temperaturi. Baš zato je servis frižidera neophodan ako ne želite pokvaren frižider.

Ipak, i pored redovnog servisa, dešava se da je popravka frižidera jedino rešenje koje može da mu produži radni vek. Popravka frižidera često iziskuje zamenu delova, ali ponekad se ti sami delovi mogu popraviti. Delovi za frižider mogu biti jako skupi, zato će “Mobilna servisna ekipa” Bg Elektronik servisnog centra prvo ponuditi popravku delova, ako je to moguće. Može se desiti da je za popravku frižidera potrebna samo dopuna freona, zamena gume na vratima frižidera ili otpušavanje kanala za vodu u samootapajućim frižiderima.

Iako je popravka samootapajućih frižidera nezgodnija od popravke običnih frižidera, “Mobilna servisna ekipa” BG elektonik servisa će prvo ustanoviti gde je tačno nastao kvar na frižideru, a onda će vam predložiti najbolji način popravke.

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke bele tehnike u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku bele tehnike na brojeve telefona  011.208.66.66 ili 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.