Popravka i servis Xiaomi mobilnih telefona

Servis Xiaomi mobilnih telefona, BG Elektronik servis

Brend Xiaomi je popularan širom sveta, pa tako i kod nas. Mobilne telefone ovog brenda odlikuje izuzetan kvalitet i savršen dizajn. Na Xiaomi mobilni telefon se možete osloniti u svakom trenutku, a kako poseduju širok spektar raznovrsnih mobilnih uređaja, sigurno možete pronaći onaj koji vam savršeno odgovara – bilo da vam treba telefon sa osnovnim ili sa naprednim funkcijama.

Mobilni telefoni brenda Xiaomi poseduju vrhunske kamere, a brend je poznat i po tome što je uveo velike inovacije po pitanju algoritama i veštačke inteligencije. Xiaomi je prvi započeo ugradnju čitača otiska prsta ispod stakla ekrana i na taj način korisnicima omogućio prvo full view iskustvo.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

 

Ipak, i pored toga što ovaj brend odlikuju brojne napredne funkcije, lako se može dogoditi da ispustite telefon i da mu tako oštetite displej ili polomite staklo.

 

 Servis Xiaomi telefona Bg Elektronik servis

Zamena displeja na Xiaomi telefonu

Naš stručni servis mobilnih telefona u ponudi ima najpovoljniju zamenu stakla na svim Xiaomi modelima mobilnih telefona. BG Elektronik servis Xiaomi telefona telefona vam daje i garanciju na svaku popravku koju izvršimo na vešem telefonu. Naša zamena stakla je brza i na nas se uvek možete osloniti kada vam je potrebna brza popravka.

Servis Xiaomi mobilnih telefona

Osim zamene displeja, kod nas možete rezervisati i popravke kao što su zamena zvučnika, kamere ili mikrofona, pa čak i konektora. Mi uspešno možemo da servisiramo bilo koji model Xiaomi telefona. Pre same popravke, naši vrhunski serviseri će vam dati dijagnostiku u najkraćem mogućem roku, a pored toga na našem sajtu možete pratiti napredak servisa svog telefona u kom god trenutku da to želite.

BG Elektonik servis nudi najpovoljnije uslove za popravku Xiaomi mobilnih telefona u Beogradu. U našem servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011/ 208 66 66 ili na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska naše “Mobilne servisne ekipe” na adresu, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

 

 BG Elektronik servis kontakt

 

Više informacija o načinima plaćanja