Ovlašćeni servis Metz televizora

Popravka Metz televizora

Metz je prepoznatljiva kompanija u oblasti potrošačke elektronike i postoji već skoro 80 godina. Zahvaljujući nemačkoj preciznosti, brend je izgradila pre svega zbog tehnologije koja se ogleda u tehničkoj perfekcji, kvalitetu i pouzdanosti. A to je razlog zašto su Metz televizori izuzetno popularani u našoj zemlji.

Ovi televizori zaista mogu da prenesu vrhunski doživljaj i obezbeđuju uživanje u gledanju TV programa. Eksplozija boja, oštri kontrasti koji se jasno vide i dubina detalja su ono što odlikuje Metz televizore bez obzira na to da li imate Metz smart TV ili Full HD.

Ovaj brend je zaista sinonim za nemački kvalitet, ali bez obzira na zabavu koju donose, ponekad se desi da vam je potrebna podrška. Tu na scenu stupa BG Elektronik servis koji u osim što vrlo lako može da otkloni kvar na bilo kom TV uređaju, pruža i potrebnu podršku.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Popravka Metz televizora

BG Elektronik servis vam stoji na raspolaganju kada je u pitanju popravka ili servis Metz televizora, a da bi naša popravka zaista bila pouzdana mi koristimo originalne Metz delove. Na sve popravke koje uradimo, naš servis daje garanciju.

Na ovom sajtu možete rezervisati i dolazak naših servisera na vašu adresu. Naša “mobilna servisna ekipa” će ukoliko je to moguće popraviti vaš Metz televizor na licu mesta, a dolazak naše ekipe je besplatan. Mi popravljamo sve vrste LCD i smart televizora.

 

 Servis Metz televizora Bg Elektronik servis

 

BG Elektronik servis će u najkraćem mogućem roku ustanoviti u čemu je kvar, kao i koji način popravke je najadekvatniji. Bilo da su vam potrebne zahtevnije ili lakše popravke, ne ustručavajte se i pozovite naše profesionalce.

Sa vama smo već 50 godina, ali to nije jedina garancija našeg kvaliteta. Za svaku popravku koju izvršimo na nekom od vaših uređaja, dobićete našu garanciju na tu popravku.

Jedisntvena usluga BG Elektronik servisa: BAŠ PRODUŽENA GARANCIJA 

BG Elektonik servis nudi povoljne cene za popravku Metz televizora. U našem servisnom centru možete rezervisati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati sve vrste popravki Metz televizora na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” u vaš dom, obezbedili smo i plaćanje platnim i kreditnim karticama na licu mesta. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

 

 BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!