Popravka Metz televizora

Popravka Metz televizora

 

Metz je prepoznatljiva kompanija u sferi potrošačke elektronike već 80 godina. Zahvaljujući nemačkoj preciznosti, ime je izgradila pre svega zbog tehnologije koja se ogleda u tehničkoj perfekcji, kvalitetu i pouzdanosti.

Metz televizori zaista mogu da prenesu vrhunski doživljaj. Eksplozija boja, oštri kontrasti, dubina detalja, sve to je odlika čuvenih Metz televizora. I zaista su sinonim za nemački kvalitet. S druge strane, bez obzira na zabavu koju donose, čak i visoko kvalitetni televizori, kao ovi, mogu da se pokvare. U većini slučajeva taj kvar vrlo lako može da se otkloni, a cena popravke je svakako niža nego da kupujete nov uređaj.

Zato vam BG Elektronik servis stoji na raspolaganju kada je u pitanju popravka Metz televizora. Dovoljno je da nas pozovete na broj telefona  011. 208.66.66 ili možete zakazati dolazak naše „Mobilne servisne ekipe“ na vašu adresu i to popunjavanjem formulara. Što je još bitnije, dolazak naše ekipe  je potpuno besplatan. Kako bismo vam uštedeli vreme i novac, naš tim će pokušati da na licu mesta ustanovi kvar i reši problem. Budite sigurni da naš stručni tim čak i prilikom zamene, koristi najkvalitetnije delove.

BG Elektronik servis vrši popravku svih televizora LED, LCD i Smart televizora. Pored toga, kod nas je moguća i reparacija i popravka ekrana vašeg televizora.

I to nije sve. BG Elektronik vam je omogućio da možete da platite karticom i to kod kuće.

                          Ukoliko imate dodatna pitanja možete nas kontaktirati.

                      Mi smo tu svakog radnog dana od 8-18h.

 

Popravka i servis kućnih aparata - BG Elektronik kontakt