Popravka malih kućnih aparata

Popravka usisivača i malih kućnih aparata. BG Elektronik servis

 

 

Usisavanje kuće ili stana nije ničija omiljena sportska disciplina, ali je neophodno jer se prašina nalazi svuda oko nas. Neretko se dešava da kad praznite kesu usisivača, doživite šok kad vidite da je puna, iako vam tepih uopšte nije izgledao prljav. Prašina i grinje iz tepiha mogu izazvati alergije i druge zdravstvene tegobe, zato je svima potreban dobar usisivač koji savršeno radi. Hteli to ili ne, moramo priznati da je mali usisivač veliki kućni pomoćnik i da obavlja veliki deo naših kućnih poslova.

Nevolja nastaje kada primetite da usisivač ne vuče dobro ili kada dugme za paljenje i gašenje ne reaguje. Ponekad popravka kvara iziskuje laku zamenu kabla na usisivaču, ali nekad je kvar teži i mora se obaviti detaljniji servis.

Servis usisivača obuhvata čišćenje motora, zamenu oštećenih delova, zamenu i čišćenje filtera, zamenu prekidača, zamenu kablova utikača… Ali, pre nego što naša “Mobilna servisna ekipa” pristupi zameni delova usisivača, utvrdiće gde se tačno nalazi kvar i pokušaće da ga popravi bez zemene delova usisivača.

Osim usisivača, u kategoriju velikih kućnih pomoćnika spadaju i ostali mali kućni aparati. Zbog čestog ili neadektnog korišćenja, ti mali kućni aparati se brzo kvare. Ne bacajte ih odmah jer su popravke miksera, blendera, sokovnika i ostalih malih kućnih aparata dobro rešenje.

“Mobilna servisna ekipa” Bg Elektronik servisnog centra će prvo ustanoviti gde je nastao kvar na malom kućnom aparatu. Potom će vam predložiti najbolji način popravke za mikser, blender, sokovnik ili ostale male kućne aparate.

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke usisivača i malih kućnih aparata u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.