Popravka malih kućnih aparata

Popravka usisivača i malih kućnih aparata. BG Elektronik servis

Usisavanje kuće ili stana nije ničija omiljena “sportska disciplina”, ali je neophodno jer se prašina nalazi svuda oko nas. U BG Elektronik servisu možete rezervisati popravku za frižidere, zamrzivače, belu tehniku, ali isto tako, mi popravljamo i male kućne aparate.

Mi popravljamo sve i bez obzira na to da li vam je potrebna popravka tostera, miksera, aparata za kafu ili sličnih uređaja. Bela tehnika i mali kućni aparati su naša specijalnost, već 50 godina radimo servis tih aparata i svih drugih vrsta kućnih uređaja.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Jako nam je važno da nastavimo tradiciju poverenja kada su u pitanju servis i popravka, zato na sve naše popravke dajemo garanciju. Tako možemo da garantujemo da je naša popravka zaista kvalitetna i da su svi rezervni delovi koji su upotrebljeni za vaš uređaj originalni.

Popravka usisivača i drugih uređaja

Usisivač je uređaj koji je specijalnost naše ekipe. Zbog prirode funkcije koju obavlja, usisivač je neophodan kako bi vaša kuća uvek bila čista. Kod nas možete pronaći rezervne delove i ostale dodatke za sve vrste usisivača koji su prisutni na našem tržištu. Osim toga, mi vam nudimo i usluge zamene kabla na usisivaču.

Popravka tostera Bg Elektronik servis

Bilo da vam je potrebna brza popravka ili detaljniji servis, prepustite stvar stručnjacima sa preko pola veka iskustva u popravljanju svih vrasta usisivača.

Naš servis usisivača obuhvata čišćenje i popravku motora, zamenu oštećenih delova, zamenu prekidača, zamenu kablova utikača…

Ako vam se neki mali kućni aparat pokvari, ne bacajte ga odmah! Popravke miksera, blendera, sokovnika i ostalih malih kućnih aparata su dobro rešenje, a mi imamo zaista bogato iskustvo u rešavanju kvarova na takvim uređajima. Bez obzira da li popravljamo mikser, blender, sokovnik ili neki drugi mali kućni aparat, na sve popravke u našem servisu ćete dobiti garanciju kao i originalne rezervne delove ukoliko su potrebni.

Naš cilj je da produžimo trajanje malih kućnih aparata. BG Elektronik servis vam nudi povoljne cene za popravke usisivača i svih vrsta kućne tehnike.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese: servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt
Više informacija o načinima plaćanja!