Popravka audio video uređaja

Popravka audio video opreme, BG Elektronik

 

Audio video uređaji čine naš život mnogo lepšim. Zahvaljujući njima možemo da slušamo muziku u kolima, da lakše pronađemo pravac kojim treba da idemo ili da sami pravimo muziku…. Ali, dešava se da usled dugotrajnog rada ili neadekvatnog korišćenja ti uređaji  počnu da se kvare… Popravka audio video uređaja je odlično rešenje da uštedite novac i da duže uživate u svojim omiljenim uređajima.

Pre nego što sami uzmete stvar u svoje ruke i pokušate da popravite pokvaren uređaj, setite se da bi stvar ipak trebalo prepustiti pravim majstorima. Naša “Mobilna servisna ekipa” iz Bg Elektronik servisa popravlja audio video uređaje brzo, bilo da je reč o starijim ili da su u pitanju uređaji najnovije generacije.

Naši majstrori mogu da poprave DVD plejere, DVD rezače, Blu-Ray uređaje, kućne bioskope, video rekordere. Na spisku naših uspešnih popravki se nalaze i popravke auto tehnike kao što su popravke GPS navigatora, popravke auto radija, popravke auto zvučnka ili auto pojačala. Bg elektronik servisni centar vam nudi pouzdan i kvalitetan servis hi-fi uređaja.

Prepustite stvar profesionalcima koji će vam na sve popravke audio video opreme dati garanciju!

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke audio video opreme u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku na 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.