Popravka audio video uređaja

Popravka audio video opreme BG Elektronik

 

Audio video uređaji nas čine srećnijim i lepše raspoloženim. Zahvaljujući njima  možemo da slušamo muziku u kući ili kolima, ili da gledamo neograničene količine filmova. Međutim, čak i uređaji koji su nam omiljeni imaju svoj radni vek. Kada on istekne, BG Elektronik servis stupa na snagu i rešava stvar – odnosno popravlja kvar.

Popravka audio video uređaja je odlično rešenje da uštedite novac i da što duže uživate u uređajima koji vam omogućavaju beskrajnu zabavu. BG Elektonik servis je tu kada vam je potreban servis i popravka svih vrsta i video, i audio opreme. Bilo da je reč o zameni delova ili su vam potrebne i usluge kao što je servisiranje elektronike audio video uređaja, kod nas vas očekuje garancija na sve vrste popravki.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

 

Pre nego što sami uzmete stvar u svoje ruke i pokušate da popravite pokvaren uređaj, setite se da bi stvar ipak trebalo prepustiti pravim majstorima. Bez obzira na to da li je reč o “starijim” ili da su u pitanju uređaji najnovije generacije, naša Mobilna servisna ekipa” iz BG Elektronik servisa popravlja audio video uređaje brzo i ako je to moguće na licu mesta.

 

Popravka audio video uređaja Bg Elektronik servis

Popravka i servis audio video opreme

Naši majstori mogu da poprave DVD plejere, DVD rezače, Blu-Ray uređaje, kućne bioskope, video rekordere. Na spisku naših uspešnih popravki se nalaze i popravke auto tehnike kao što su popravke GPS navigatora, popravke auto radija, popravke auto zvučnlka ili auto pojačala, kao i Hi-Fi uređaja.

Prepustite servis profesionalcima koji će vam na sve popravke audio i video opreme dati garanciju!

BG Elektonik servis vam nudi povoljne popravke audio video opreme. U našem servisu koji se nalazi u Beogradu možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” na adresu, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

 BG Eleketronik servis kontakt
Više informacija o načinima plaćanja!