Panasonic servis

 

 

BG Elektronik je već 20 godina oficijelni servis za sve vrste Panasonic kućne tehnike! Onoliko dugo koliko je ovaj brend zvanično prisutan na teritoriji Srbije, toliko dugo traje naša saradnja. Kod nas možete servisirati vaš Panasonic uređaj, raspitati se o dodatnoj opremi ili rezervnim delovima!

Japanski kvalitet

Dosledan kvalitetu i prevashodno tome, Panasonic predstavlja jedno od najzvučnijih imena u oblasti tehnike. To je brend koji je zaista drugačiji. Njihovi proizvodi odolevaju prolaznim trendovima, dok ostaju verni kvalitetu i pouzdanosti. Takođe, jedan je od retkih brendova koji i dalje svoj razvojni i proizvodni centar održava u Japanu, zemlji odakle je i potekao brend.

MOJ PANASONIC

Ova sekcija u okviru Panasonic korisničke podrške pruža vam mogućnost da registrujete svoj uređaj, prijavite se za bilten, preuzmete kataloge, brošure, rečnik, ili vam dati novu inspiraciju i ideju kojom ćete proširiti horizonte i ulepšati svoj život.
Posetite Moj Panasonic

Popravke u garantnom roku

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za vaš Panasonic uređaj, potrebna vam je pomoć ili podrška, na pravom ste mestu! BG Elektronik će se potruditi da vam u najkraćem roku pruži sve odgovore, kako biste što pre nastavili da koristite vaš Panasonic uređaj.

Popravke u vangarantnom roku

Za popravku uređaja u vangarantnom roku nudimo jedinstvenu uslugu na našem tržištu- Mobilnu servisnu ekipu. To znači da za bilo koji uređaj za koji vam je potrebna popravka, BG Elektronik besplatno dolazi na adresu, popravlja na licu mesta ili besplatno dovozi uređaj u servis! Više o tome saznajte na Mobilna servisna ekipa 

Zakažite besplatan dolazak mobilne servisne ekipe popunjavanjem formulara ili pozivom na 011.208.66.66 ili 066.8100.216 i kontaktiraćemo vas u najkraćem roku radi preciziranja termina.

Želite da naručite neki rezervni deo? Posetite naš web shop  ili nas kontaktirajte putem telefona ili mailom na servis@bgelektronik.com