Panasonic servis

Panasonic servis BG Elektronik servis

BG Elektronik servis je već 20 godina ovlašćeni serviser Panasonic uređaja. Mi servisiramo Panasonic tehniku onoliko dugo koliko se ona nalazi na tržištu Srbije. Kod nas možete servisirati svoj uređaj ove marke čak i u okviru produžene garancije, ili se raspitati o dodatnoj opremi ili originalnim rezervnim delovima!

U slučaju da je potrebno da popravite neki od Panasonic telefona ili bilo koji drugi Panasonic uređaj, mi smo u mogućnosti da vam ponudimo originalne rezervne delove. Delovi koji se koriste za servis i popravku Panasonic telefona, kao i ostalih uređaja ovog brenda su po kvalitetu vodeći na našem tržištu.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Mi smo ovlašćeni serviser Panasonic uređaja

Dosledan kvalitetu, Panasonic predstavlja jedno od najzvučnijih imena iz oblasti tehnike. Panasonic je brend koji je jako kvalitetan, što je od izuzetno velikog značaja kada je u pitanju izbor novih uređaja. Proizvodi ovog popularnog brenda odolevaju prolaznim trendovima i ostaju na samom vrhu liste kvalitetnih i pouzdanih uređaja.

Svakako, ovo je jedan od retkih brendova koji i dalje svoj razvojni i proizvodni centar čuva u Japanu, odnosno u zemlji odakle je i potekao sam brend. Ime Panasonic je u poslednjih par decenija postalo sinonim za pouzdanost i dugotrajnost.

Panasonic servis BG Elektronik servis

Moj Panasonic

U okviru Panasonic korisničke podrške, imate mogućnost da registrujete svoj uređaj i da se prijavite za bilten, preuzmete kataloge, brošure, rečnik ili pronađete novu inspiraciju na koje sve načine možete da koristite svoje Panasonc uređaje. Za sve korisnike Panasonik uređaja, BG Elektonik servis nudi produženu garancija na dati uređaj, koja vam daje dodatnu sigurnost.

U BG Elektronik servisu možete neispravan Panasonic uređaj popraviti u garantnom roku, ali isto tako i van garantnog roka, a za obe vrste popravki ćete dobiti našu garanciju. Naša servisna ekipa ima odgovor na sva vaša pitanja i potrudićemo se da otklonimo kvar u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za svoj Panasonic uređaj, potrebna vam je pomoć ili podrška, na pravom ste mestu! Bilo da vam je potreban savet za Panasonic klima uređaj, održavanje unutrašnje jedinice tog klima uređaja ili želite da se raspitate koje je delove najbolje korsititi u skladu sa zahtevima uređaja, mi imamo odgovor.

BG Elektonik servis radi popravke Panasonic uređaja koje su pokrivene garancijom, ali i one koje nisu pokrivene garancijom.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese: servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!