O nama

 BG Elektronik servis

BG Elektronik servis je vaša najveća podrška u kvarovima na svim kućnim uređajima. Mi rešavamo kvarove na aparatima i uređajima već više od 50 godina. Pored ovako dugačke tradicije u popravkama, krasi nas  inovativnost i kreiranje proizvoda i usluga baš po meri klijenta. Naš servisni centar odgovara svim zahtevima stare ili moderne tehnologije koju zahteva savremen život.

Mi ne prihvatamo reči “ne može” i “nema”, jer smo ubeđeni da baš sve može da popravi. Naša misija je da produžimo vek trajanja vašim kućnim aparatima i da vratimo u život uređaje koje ste već “otpisali”. Mi pratimo brz tempo napretka tehnologije, ali ne zaboravljamo ni stare, dobre “old school” uređaje.

Želja za znanjem i iskustvo koje stičemo već pola veka nas čini najboljim servisom u Beogradu. Mi smo posvećeni svom radu i nismo samo vaša podrška, već i najbolji prijatelj vaše tehnike.

 BG Elektronik servis

Kod nas možete:

– Kupiti rezervne delove i dodatni pribor za sve vrste kućnih aparata

– Produžiti garantni rok vašeg uređaja kupovinom jedinstvene usluge “Baš produžena garancija”

Uz kvalitet i efikasnost na kom svakodnevno radimo, razvijamo posvećenost i brzinu, a to je ono što nas čini pouzdanim prijateljima vaše kućne tehnike. Uverite se i vi zašto nas vaši uređaji vole!

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke televizora u Beogradu.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik Servis, Kontakt

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.

POLITIKA INTEGRISANOG SISTEMA MENADŽMENTA