O nama

 BG Elektronik servis

 

BG Elektronik servis je vaša najveća podrška u kvarovima na svim kućnim uređajima. Mi rešavamo kvarove na aparatima i uređajima već više od 50 godina. Pored ovako dugačke tradicije u popravkama, krasi nas  inovativnost i kreiranje proizvoda i usluga baš po meri klijenta. Naš servisni centar odgovara svim zahtevima stare ili moderne tehnologije koju zahteva savremen život.

Mi ne prihvatamo reči “ne može” i “nema”, jer smo ubeđeni da baš sve može da popravi. Naša misija je da produžimo vek trajanja vašim kućnim aparatima i da vratimo u život uređaje koje ste već “otpisali”. Mi pratimo brz tempo napretka tehnologije, ali ne zaboravljamo ni stare, dobre “old school” uređaje.

Pored efikasnosti, koja je uvek na našoj strani, trudimo se da uštedimo vaše vreme i novac. Naša Mobilna ekipa će uvek doći na vašu adresu, u vreme koje vama odgovara da bi dijagnostifikovala u čemu je kvar vašeg uređaja. A, ono što je najbolje od svega, dolazak naše Mobilne ekipe na vašu adresu je besplatan.

Želja za znanjem i iskustvo koje stičemo već pola veka nas čini najboljim servisom u Beogradu. Mi smo posvećeni svom radu i nismo samo vaša podrška, već i najbolji prijatelj vaše tehnike.

 

 BG Elektronik servis

 

Kod nas možete:

– Popraviti sve uređaje kućne tehnike koristeći besplatnu uslugu “Mobilne servisne ekipe” ili dolaskom u servis

– Kupiti rezervne delove i dodatni pribor za sve vrste kućnih aparata

– Produžiti garantni rok vašeg uređaja kupovinom jedinstvene usluge “Baš produžena garancija”

Uz kvalitet i efikasnost na kom svakodnevno radimo, razvijamo posvećenost i brzinu, a to je ono što nas čini pouzdanim prijateljima vaše kućne tehnike. Uverite se i vi zašto nas vaši uređaji vole!

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke televizora u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku bele tehnike na 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik Servis, Kontakt

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.

 

 

POLITIKA INTEGRISANOG SISTEMA MENADŽMENTA