Mobilna servisna ekipa

Besplatan dolazak na adresu, Mobilna servisna ekipa BG Elektronik

Dolazak na kućnu adresu je samo još jedna od prednosti BG Elektronik servisa. Dovoljan je samo jedan poziv i naša “Mobilna servisna ekipa” besplatno dolazi na vašu adresu i na licu mesta dijagnostikuje kvar, ukoliko je moguće popravlja uređaj, ili ga donosi u naš servis na poravku. Kod nas možete servisirati bilo koji uređaj, bez obzira da li je u pitanju mobilni telefon, mali kućni aparat ili uređaj, kao što je televizor, frižider ili veš mašina.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Besplatan dolazak na adresu

Popravka vaših uređaja nikada nije bila jednostavnija!

BG Elektronik servisni centar je bio i ostao servis koji može da popravi baš sve! Uz našu novu uslugu “Mobilna servisna ekipa”, popravke kućnih aparata su sad još dostupnije, jeftinije, brže i efikasnije. Naš cilj je da vam pružimo dodatni komfor, efikasne usluge i da uštedimo vaše vreme.

 

 BG Elektronik servis

Najbrže popravke u gradu, popravka uređaja na kućnoj adresi

BG Elektronik servis je jedini servisni centar koji vam nudi usluge terenskih popravki za sve vrste tehničkih uređaja. Dolazak “Mobilne servisne ekipe” na vašu adresu je besplatan! Više ne morate da dolazite u servis, već će naši majstori doći direktno kod vas. U zavisnosti od vrste uređaja ili kvara, popravku radimo na licu mesta, a uređaj nosimo u servis samo ako je to neophodno.

Jedan klik do najboljih majstora u gradu: Zakažite našu “Mobilnu servisnu ekupu”

Dolazak u servis ili slanje uređaja brzom poštom

Za sve one koji žele da nas posete, naša vrata su širom otvorena. U svakom trenutku možete i sami doneti vaš uređaj u naš servis. Mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku dijagnostikujemo kvar i da vam damo predloge popravke.

BG Elektonik servis vam nudi najpovoljnije popravke u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

Ukoliko niste iz Beograda, bilo koji neispravan uređaj nam možete dostaviti brzom poštom. Molimo korisnike da nam uz uređaj dostave i opis kvara kao i podatke za kontakt.sim dolaska “Mobilne servisne ekipe” na adresu, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

 

  I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Više informacija o načinima plaćanja!