Mobilna servisna ekipa

Besplatan dolazak na adresu, Mobilna servisna ekipa BG Elektronik

Besplatan dolazak na adresu – popravka bilo kog uređaja nikada nije bila jednostavnija!

Besplatan dolazak na kućnu adresu samo je još jedna od prednosti BG Elektronik servisa. Dovoljan je samo jedan poziv i naša Mobilna servisna ekipa besplatno dolazi na vašu adresu i na licu mesta dijagnostikuje kvar, popravlja uređaj, ili ga donosi u servis na poravku. Kod nas možete servisirati bilo koji uređaj, bez obzira da li je u pitanju mobilni telefon, mali kućni aparat ili neki veliki uređaj, kao što je televizor, frižider ili veš mašina.

Kompletnu listu uređaja na kojima vršimo popravke možete da pogledate ovde.

BG Elektronik servisni centar je bio i ostao servis koji može da popravi baš sve! Uz našu novu uslugu “Mobilna servisna ekipa”, popravke svih aparata su sad još dostupnije, jeftinije, brže i efikasnije. Naš cilje je da vam pružimo dodatni komfor, efikasne usluge i da uštedimo vaše vreme i novac. I to nije sve!

Najbrže popravke u gradu!

Predstavljamo vam našu novu uslugu “Mobilna servisna ekipa”. Mi smo jedini servisni centar koji vam nudi usluge terenskih popravki za sve vrste tehničkih uređaja. Dolazak Mobilne servisne ekipe na vašu adresu je besplatan! Više ne morate da dolazite u servis, već će naši majstori doći direktno kod vas. U zavisnosti od vrste uređaja ili kvara, popravku radimo još dok smo na terenu ili ćemo uređaj doneti u naš servis.

ZAKAŽITE MOBILNU SERVISNU EKIPU!

Dolazak u servis ili slanje uređaja brzom poštom

Za sve one kojima je draži kontakt oči u oči, naša vrata su širom otvorena pa sami možete doneti pokvaren uređaj u naš servis. Mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku pregledamo vaš uređaj kako bismo vam što pre rekli sve što vas zanima o kvaru uređaja i o mogućnostima popravke.

Ukoliko niste iz Beograda, bilo koji neispravan uređaj nam možete dostaviti brzom poštom. Molimo korisnike da nam uz uređaj dostave i opis kvara kao i podatke za kontakt.

Posebne pogodnosti

Osim dolaska Mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama.

Platite karticom kod kuće!

Osim dolaska Mobilne servisne ekipe, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o Načinima i uslovima plaćanja.

BG Elektonik servis vam nudi najbolje popravke u Beogradu, a u servisnom centru možete zakazati mobilnu servisnu ekipu ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011.208.66.66 ili na 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

 

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.