Ovlašćeni Metro HoReCa servis

 

Metro Horeca servis BG Elektronik servis

 

HoReCa uređaji su pre svega namenjeni iskusnim profesionalcima kulinarstva koji znaju da su ovi kuhinjski uređaji neophodni svakom restoranu. HoReCa uređaji namenjeni restoranskoj upotrebi su jedan od preduslova za pripremu kvalitetnih obroka.

Kako su namenjeni profesionalnoj upotrebi, njihove funkcije su zahtevnije, pa samim tim i uređaje ovakve vrste mogu servisirati samo stručna lica. Brza popravka ovih aparata je neophodna za kontinuitet samog poslovanja, a na BG Elektonik servis se možete osloniti čak i u situacijama kada vam je potrebna hitna popravka.

BG Elektronik servis je ovlašćeni serviser i zvanična servisna podrška Metro HoReCa aparata. Naša saradnja traje već dugi niz godina, i u zahtevnom profesionalnom svetu mi smo partner na kog se uvek možete osloniti.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

 

Naša “Mobilna servisna ekipa” dolazi na lice mesta, u najkraćem mogućem roku vam daje dijagnostiku i ako je to moguće, popravlja uređaj na licu mesta. Ukoliko je popravka zehtevnija, naša ekipa će preuzeti vaš uređaj i dopremiti ga u naš servis, a preuzimanje uređaja i dolazak naše ekipe su besplatni. Uz to, na svaku našu popravku vašeg uređaja dobijate garanciju.

U slučaju da vam se pokvari mašina za pranje sudova, aparat za pripremu testa ili pećnica, možete da se oslonite na nas. Mi ćemo se stručno popraviti vaš uređaj, a svi rezervni delove koje budemo upotrebili za datu popravku su vrhunskog kvaliteta.

 

Metro Horeca servis BG Elektronik servis

Popravka HoReCa aparata u garantnom i vangarantnom roku

Ukoliko vam je potrebna brza intervencija usled neočekivanog kvara vašeg HoReCa aparata, naša stručna “Mobilna servisna ekipa” dolazi odmah. Mi rešavamo kvarove na licu mesta ukoliko je to moguće, a osim profesionalnih aparata bele tehnike, naša specijalnost su i mali kućni aparati vodećih proizvođača HoReCa opereme.

Kod nas svoje HoReCa uređaje možete popraviti kako u garantnom, tako i u vangarantnom roku, a za sve one koji se brinu o svojim uređajima obezbedili smo i jedinstvenu uslugu “Baš produžena garancija”.

Kupovinom ove usluge u našem servisu, dobijate godinu ili dve dodatne garancije koja važi nakon isteka proizvođačeve garancije. Ova usluga vam garantuje da na najbrži i najpovoljniji način uvek možete servisirati svoje uređaje.

Mi smo tu da vam pružimo sve informacije o načinima produžavanja garancije. Pročitajte više detalja o jedinstvenoj usluzi “Baš produžena garancija.

U BG Elektronik servisu se redovno susrećemo sa različitim kvarovima na HoReCa uređajima, zato kod nas možete zakazati odgovarajuću popravku najrazličitijih modela i brendova ovih uređaja. Mi vam nudmio najpovoljnije popravke HoReCa aparata na teritoriji Beograda, a u našem servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili naručiti popravku na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

Sve cene naših popravki, kao i cena produžene garancije je prikazana sa uračunatim PDV-om.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” u vaš dom, obezbedili smo i plaćanje platnim i kreditnim karticama na licu mesta. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja