Metro HoReCa servis

 

 

 

 

 

Profesionalnci kulinarstva znaju da su kuhinjski uređaji namenjeni restoranskoj upotrebi jedan od preduslova za pripremu savršenih obroka, a u isto vreme da ukoliko dodje do kvara jedino stručna i brza usluga popravke je ona koja će obezbediti kontinuitet samog poslovanja. To je prepoznao i sam proizvodjač i izabrao naš servisni centar kao servisnu podršku, a godine uspešne saradnje to i potvrdjuju.

Popravke u garantnom roku

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili vam je potrebna podrška u vezi sa vašim HoReCa  aparatom, na pravom ste mestu! Možete zakazati dolazak naše Mobilne servisne ekipe popunjavanjem formulara ili pozivom na 011.208.66.66 ili 066.8100.216. Potrudićemo se da u što kraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i rešimo problem. Više o garantnim popravkama pročitajte ovde.

Popravke u vangarantom roku

Pokvario vam se HoReCa aparat? Pozovite Mobilnu servisnu ekipu BG Elektronik servisa i mi ćemo vam u što kraćem roku rešiti problem. Zakažite servis popunjavanjem formulara i organizovaćemo besplatan izlazak Mobilne servisne ekipe!

Jednim klikom do još dve godine garancije!

Da li Vam se nekada desilo da kao „magijom“, uređaji krenu da se kvare čim se završi garantni period? Neretko nam se korisnici žale, a oni nešto stariji pozivaju na ranije dane kad su uređaji radili decenijama bez problema. Ipak, jasno je svima da je broj tehničkih uređaja  koji danas koristimo i broj uređaja koji smo koristili ranije skoro pa neuporediv, te se dešava da statistika što se tiče kvarora više ide u korist onim ranijim vremenima, kada smo po kućama imali po nekoliko komada električnih uređaja.

BG Elektronik Vam nudi jedinstvenu uslugu Baš Produžene Garancije! Uz samo par klikova možete produžiti garantni rok i biti sigurni da ćete maksimalno korisiti vaš uređaj! Proverite ovde koliko prednosti nudi Baš produžena garancija, a koliko je jednostavno dokupiti je, čak i online!