Ovlašćeni Metro HoReCa servis

Metro Horeca servis BG Elektronik servis

HoReCa uređaji su pre svega namenjeni iskusnim profesionalcima kulinarstva koji znaju da su ovi kuhinjski uređaji neophodni svakom restoranu. HoReCa uređaji namenjeni restoranskoj upotrebi su jedan od preduslova za pripremu kvalitetnih obroka.

Kako su namenjeni profesionalnoj upotrebi, njihove funkcije su zahtevnije, pa samim tim i uređaje ovakve vrste mogu servisirati samo stručna lica. Brza popravka ovih aparata je neophodna za kontinuitet samog poslovanja, a na BG Elektonik servis se možete osloniti čak i u situacijama kada vam je potrebna hitna popravka.

BG Elektronik servis je ovlašćeni serviser i zvanična servisna podrška Metro HoReCa aparata. Naša saradnja traje već dugi niz godina, i u zahtevnom profesionalnom svetu mi smo partner na kog se uvek možete osloniti.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Na svaku našu popravku vašeg uređaja dobijate garanciju. U slučaju da vam se pokvari mašina za pranje sudova, aparat za pripremu testa ili pećnica, možete da se oslonite na nas. Mi ćemo se stručno popraviti vaš uređaj, a svi rezervni delove koje budemo upotrebili za datu popravku su vrhunskog kvaliteta.

Metro Horeca servis BG Elektronik servis

Popravka HoReCa aparata u garantnom i vangarantnom roku

Kod nas svoje HoReCa uređaje možete popraviti kako u garantnom, tako i u vangarantnom roku, a za sve one koji se brinu o svojim uređajima obezbedili smo i jedinstvenu uslugu “Baš produžena garancija”.

Kupovinom ove usluge u našem servisu, dobijate godinu ili dve dodatne garancije koja važi nakon isteka proizvođačeve garancije. Ova usluga vam garantuje da na najbrži i najpovoljniji način uvek možete servisirati svoje uređaje.

Mi smo tu da vam pružimo sve informacije o načinima produžavanja garancije. Pročitajte više detalja o jedinstvenoj usluzi “Baš produžena garancija.

U BG Elektronik servisu se redovno susrećemo sa različitim kvarovima na HoReCa uređajima, zato kod nas možete zakazati odgovarajuću popravku najrazličitijih modela i brendova ovih uređaja. Mi vam nudmio najpovoljnije popravke HoReCa aparata na teritoriji Beograda.

Sve cene naših popravki, kao i cena produžene garancije je prikazana sa uračunatim PDV-om.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja