Servis Kenwood uređaja

 

Servis Kenwood uređaja Bg Elektronik servis

 

Kuhinjski aparati i drugi uređaji brenda Kenwood predstavljaju izbor mnogih profesionalnih kuvara. Blenderi, mikseri, multipraktici i mini pekare koji potiču iz Kenwood asortimana su izuzetnog kvaliteta, napravljeni su od vrhunskih, izdržljivih materijala, a poseduju razdragan i moderan dizajn. To je samo jedan od razloga zašto ovi uređaji predstavljaju čest izbor ne samo profesionalaca, već i osoba koje u svojim privatnim kuhinjama vole da pripremaju jela restoranskog nivoa.

Kao ovlašćeni serviser svih vrsta uređaja Kenwood kompanije, BG Elektronik servis vam nudi servis ovih aparata u garantom ili vangarantnom roku.

 

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Popravka Kenwood aparata

Naša “Mobilna servisna ekipa” će vam na licu mesta dati dijagnostiku i ukoliko je to moguće odmah popraviti vaš uređaj. U slučaju da naša ekipa ne može odmah da popravi vaš uređaj, ona će ga dopremiti u naš servis. Preuzimanje uređaja i dolazak na vašu adresu su besplatni, a na svaku našu popravku dobijate garanciju.

Od strane naše “Mobilne servisne ekipe” ćete uvek dobiti svu neophodnu podršku za sve vaše Kenwood uređaje, kao i informacije o servisu i održavanju profesionalnih uređaja koji se koriste u restoranima. BG Elektronik servis je vaš pouzdan partner i na nas se uvek možete osloniti kada vam je neophodna brza popravka.

 

 Servis Kenwood uređaja BG Elektronik servis

 

Rezervni delovi i dodaci za Kenwood kuhinjske aparate

U BG Elektronik servisu možete kupiti originalne rezervne delove i dodatke za sve vrste Kenwood uređaja, bilo da se radi o starijem ili novijem modelu. Uz to za sve ljubitelje Kenwood aparata smo pripremili posebnu pogodnost “Baš produžena garancija”. Kupovinom ove usluge u našem servisu dobijate godinu ili dve dodatne garancije kaja važi nakon isteka proizvođačke garancije. Tako svoj Kenwood uređaj možete popraviti u garantnom roku čak i ako vam je istekla proivođačeva garancija.

Pročitajte više detalja o “Baš produženoj garanciji

Na BG Elektronik servis se uvek možete osloniti, bez obzira da li vam je potrebno servisiranje ili popravka Kenwood uređaja. U našem servisu možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili rezervisati popravku na brojeve telefona 011/208 66 66 ili na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

“Mobilna servisna ekipa” dolazi na vašu adresu čim nas pozovete, a osim toga obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h

Popravka i servis kućnih aparata - BG Elektronik kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!