Servis Kenwood uređaja

Servis Kenwood uređaja Bg Elektronik servis

Kuhinjski aparati i drugi uređaji brenda Kenwood predstavljaju izbor mnogih profesionalnih kuvara. Blenderi, mikseri, multipraktici i mini pekare koji potiču iz Kenwood asortimana su izuzetnog kvaliteta, napravljeni su od vrhunskih, izdržljivih materijala, a poseduju razdragan i moderan dizajn. To je samo jedan od razloga zašto ovi uređaji predstavljaju čest izbor ne samo profesionalaca, već i osoba koje u svojim privatnim kuhinjama vole da pripremaju jela restoranskog nivoa.

Kao ovlašćeni serviser svih vrsta uređaja Kenwood kompanije, BG Elektronik servis vam nudi servis ovih aparata u garantom ili vangarantnom roku.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

 Servis Kenwood uređaja BG Elektronik servis

Rezervni delovi i dodaci za Kenwood kuhinjske aparate

U BG Elektronik servisu možete kupiti originalne rezervne delove i dodatke za sve vrste Kenwood uređaja, bilo da se radi o starijem ili novijem modelu. Uz to za sve ljubitelje Kenwood aparata smo pripremili posebnu pogodnost “Baš produžena garancija”. Kupovinom ove usluge u našem servisu dobijate godinu ili dve dodatne garancije kaja važi nakon isteka proizvođačke garancije. Tako svoj Kenwood uređaj možete popraviti u garantnom roku čak i ako vam je istekla proivođačeva garancija.

Pročitajte više detalja o “Baš produženoj garanciji

Na BG Elektronik servis se uvek možete osloniti, bez obzira da li vam je potrebno servisiranje ili popravka Kenwood uređaja.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h

Popravka i servis kućnih aparata - BG Elektronik kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!