Ovlašćeni servis Gigaset telefona

Servis Gigaset telefona Bg Elektronik servis

Gigaset je jedan od najpopularnijih brendova fiksne telefonije i već decenijama predstavlja najčešći izbor kupaca kako u celom svetu, tako i kod nas. Ovaj brend predstavlja kvalitet koji odgovara različitim zahtevima i na našem tržištu se nalazi mnoštvo različitih modela Gigaset fiksnih telefona.

Brend Gigaset je provereno ime i svi telefoni ove marke su izuzetno pouzdani i kvalitetni. Naša saradnja sa ovom kompanijom traje već dugo i mi smo ovlašćeni servis za sve vrste Gigaset telefona. Kod nas u BG Elektronik servisu možete zakazati popravku novih, ali i starijih modela telefona ovog popularnog brenda.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

BG Elektronik servis će vam dati dijagnostiku u najkraćem mogućem roku, a u skladu sa tim i najbolje načine za popravku vašeg Gigaset telefona.

Servis Gigaset telefona Bg Elektronik servis

Popravka Gigaset telefona u garantnom roku

Kod nas možete zakazati popravku Gigaset telefona u garantnom ili vangarantnom roku, a na sve popravke koje radimo dajemo garanciju. Bilo da vam je potrebna popravka ili imate pitanja o funkcijama svog telefona, našoj stručnoj ekipi se možete obratiti za pomoć u bilo kom trenutku.

Prilikom popravke vašeg uređaja, koristimo najkvalitetnije rezervne delove vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, za sve one koji vole tehnologiju i uređaje, pripremili smo i jedinstvenu uslugu “Baš produžena garancija”. Kupovinom ove usluge u našem servisu, dobijate godinu ili dve dodatne garancije koja važi nakon isteka proizvođačke garancije. Garantni rok svog uređaja možete produžiti dolaskom u naš servis ili online putem.

Pročitajte više detalja o Baš produženoj garanciji“.

Servisna ekipa BG Elektronik servisa pruža najpovoljnije popravke svih vrsta Gigaset telefona u Beogradu.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Popravka i servis kućnih aparata - BG Elektronik kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!