Gigaset servis

 

 

 

 

 

 

 

BG Elektronik servisni centar je ovlašćen za garantne popravke Gigaset telefona

Jedan od najpopularnijih globalnih brendova fiksne telefonije, decenijama predstavlja najčešći izbor kupaca u svetu pa i kod nas jer predstavlja kvalitet koji odgovara različitim zahtevima.

Na tržištu je prisutno pregršt modela tako da bilo da imate stariji model ili nov koji je još uvek u garantnom roku možete se obratiti našem stručnom timu za pomoć ukoliko se desio kvar ili imate pitanje vezano za funkcionalnosti. Popravke se rešavaju brzo i kvalitetno, sa originalnim rezervnim delovima kako bi se obezbedila dugotrajna funkcionalnost vašeg uređaja.

Popravke u garantnom roku

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili vam je potrebna podrška u vezi sa vašim Gigaset aparatom, na pravom ste mestu! Možete nas pozvati na  011.208.66.66 ili 066.8100.216. a mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i rešimo problem. Više o garantnim popravkama pročitajte ovde.

Popravke u vangarantom roku

Pokvario vam se telefon? Pozovite Mobilnu servisnu ekipu BG Elektronik servisa i mi ćemo vam u što kraćem roku rešiti problem. Zakažite servis popunjavanjem formulara i organizovaćemo besplatan izlazak Mobilne servisne ekipe!

Jednim klikom do još dve godine garancije!

Da li Vam se nekada desilo da kao „magijom“, uređaji krenu da se kvare čim se završi garantni period? Neretko nam se korisnici žale, a oni nešto stariji pozivaju na ranije dane kad su uređaji radili decenijama bez problema. Ipak, jasno je svima da je broj tehničkih uređaja  koji danas koristimo i broj uređaja koji smo koristili ranije skoro pa neuporediv, te se dešava da statistika što se tiče kvarora više ide u korist onim ranijim vremenima, kada smo po kućama imali po nekoliko komada električnih uređaja.

BG Elektronik Vam nudi jedinstvenu uslugu Baš Produžene Garancije! Uz samo par klikova možete produžiti garantni rok i biti sigurni da ćete maksimalno korisiti vaš uređaj! Proverite ovde koliko prednosti nudi Baš produžena garancija, a koliko je jednostavno dokupiti je, čak i online!