Servis DeLonghi aparata

 DeLonghi servis BG Elektronik servis

BG Elektronik servis je ovlašćeni servis svih vrsta DeLonghi aparata. Bilo da vam je potrebna popravka, savet o korišćenju ili servis vašeg DeLonghi uređaja, mi smo prava adresa za vas. BG Elektronik servis vam stoji na raspolaganju za sve vrste popravki i servisa aparata za kafu, espreso aparata kao i kuhinjskih uređaja ovog popularnog brenda koji se nalazi u kuhinjama i barovima svih poznatih restorana i barova.

Pratite servis svog uređaja: BG Elektronik servisni portal

Osim popravki profesionalnih DeLonghi aparata, kod nas, u garantnom ili vangarantnom roku, možete popraviti i kućne DeLonghi uređaje.

Delonghi servis i dodatna oprema

BG Elektronik servis vam uvek stoji na raspolaganju kada su vam potrebne usluge redovnog održavanja i servisiranja DeLonghi kafe aparata u kafićima i barovima. Pored toga, ukoliko vam je potreban rezervni deo za vaš DeLonghi uređaj, posetite naš online shop i pronađite sve što vam je potrebno od originalnih rezervnih delova i dodatne opreme!

Od strane stručnih servisera BG Elektronik servisa ćete uvek dobiti najbolje opcije za popravku ili servisiranje vašeg uređaja, a na vama je da odaberete opciju koja vam najviše odgovara.

DeLonghi servis BG Elektronik servis

Posebne pogodnosti za Delonghi uređaje

Razumemo da je za vaš biznis neophodna dobra oprema koja vas neće izdati. Baš zato smo za vas pripremili i opciju kupovine “Baš produžene garancije” u našem servisu. Ova opcija vam garantuje dodatnih godinu ili dve servisa vašeg DeLonghi aparata pod uslovima sličnim kao u proizvođačkoj garanciji.

Pročitajte više detalja o “Baš produženoj garanciji

BG Elektonik servis je uz vas kako tokom garantnog, tako i tokom vangarantnog roka za sve vrste DeLonghi uređaja na teritoriji celog Beograda.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!