50 godina sa vama

 BG Elektronik servis

BG Elektronik centar je najbolji prijatelj i najveća podrška svih kućnih aparata i elektronike kojima su potrebni servis ili popravka. Mi se brinemo o uređajima vodećih svetskih proizvođača uređaja za profesionalnu i kućnu upotrebu. Zvaničan smo partner brojnih poznatih brendova i kao takvi smo ovlašćeni serviseri mnoštva svetski poznatih brendova.

Priča o nama je duga preko 5 decenija tokom kojih smo se brinuli o uređajima različitih namena. Kako se tokom tog dugačkog perioda razvijala tehnika, tako smo i mi usavršavali naše veštine “majstorisanja”. Danas zauzimamo vodeće mesto u oblasti popravljanja i servisiranja najrazličitijih vrsta, modela i brendova tehnike.

Namena ovog sajta je da se detaljno upoznate sa popravkama koje se obavljaju u našem servisu i da istražite brojne opcije servisiranja koje vam nudimo.

Naša istorija, koja je u ovoj priči nezaobilazna, je sama po sebi garant naše pouzdanosti i kvaliteta. Mi na sve popravke koje radimo dajemo garanciju, a u današnjem svetu tehnologije to nije mala stvar.

Mi smo tu da obratimo pažnju čak i na “najsitnije” kvarove, ali na nas se možete osloniti čak i u situacijama kada vaši uređaji besprekorno rade i kada vam je potreban samo savet u vezi pravilnog korišćenja tog uređaja.

BG Elektronik servis je vaš komšija od poverenja i uvek ćemo biti vaša podrška za popravljanje kvarova na svim kućnim uređajima. Pored decenija i decenija uspešnog popravljanja pokvarenih uređaja, mi težimo inovacijama koje odgovaraju zahtevima savremenog života i savremenih uređaja.

BG Elektronik servis

Kod nas možete:

– Popraviti sve uređaje kućne tehnike i elektronike dolaskom u naš servis

– Kupiti rezervne delove i dodatni pribor za sve vrste kućnih aparata

– Produžiti garantni rok vašeg uređaja kupovinom jedinstvene usluge “Baš produžena garancija”

Uz kvalitet i efikasnost koje neprekidno unapređujemo i na kojima svakodnevno radimo, mi ćemo uvek biti podrška za sve vaše pokvarene, ali i nove uređaje. Mi smo najbolji prijatelji svih vaših uređaja i aparata, jer mi smo jedan i neponovljiv BG Elektronik servis.

Popravka svih vrsta kvarova na različitim uređajima je nešto što je u BG Elektronik sevisu redovna praksa. BG Elektonik servis vam nudi najpovoljnije popravke u Beogradu.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!