50 godina sa vama

 BG Elektronik servis

BG Elektronik centar je najbolji prijatelj i najveća podrška svih kućnih aparata i elektronike kojima su potrebni servis ili popravka. Mi se brinemo o uređajima vodećih svetskih proizvođača uređaja za profesionalnu i kućnu upotrebu. Zvaničan smo partner brojnih poznatih brendova i kao takvi smo ovlašćeni serviseri mnoštva svetski poznatih brendova.

Priča o nama je duga preko 5 decenija tokom kojih smo se brinuli o uređajima različitih namena. Kako se tokom tog dugačkog perioda razvijala tehnika, tako smo i mi usavršavali naše veštine “majstorisanja”. Danas zauzimamo vodeće mesto u oblasti popravljanja i servisiranja najrazličitijih vrsta, modela i brendova tehnike.

BG Elektronik centar i naša jedisntvena “Mobilna servisna ekipa” su vam uvek na usluzi kada vam je potrebna popravka, servis ili čak dodatna garancija. Namena ovog sajta je da se detaljno upoznate sa popravkama koje se obavljaju u našem servisu i da istražite brojne opcije servisiranja koje vam nudimo.

Naša istorija, koja je u ovoj priči nezaobilazna, je sama po sebi garant naše pouzdanosti i kvaliteta. Mi na sve popravke koje radimo dajemo garanciju, a u današnjem svetu tehnologije to nije mala stvar.

Mi smo tu da obratimo pažnju čak i na “najsitnije” kvarove, ali na nas se možete osloniti čak i u situacijama kada vaši uređaji besprekorno rade i kada vam je potreban samo savet u vezi pravilnog korišćenja tog uređaja.

 

Mobilna servisna ekipa

 

U situacijama kada vam se desi neočekivani kvar, na scenu stupa naša “Mobilna servisna ekipa” koja na licu mesta otklanja kvar. Mi ne otpisujemo stare uređaje, mi sve popravljamo i svakom od vaših pokvarenih uređaja dajemo novi radni vek.

BG Elektronik centar je omiljeni beogradski kućni majstor i sa vama smo već pola veka. To je sasvim dovoljno da vas uveri u to da mi nudimo najbrže i najpovoljnije popravke na celoj teritoriji Beograda. O našem kvalitetu i efikasnosti svedoči više od 50 godina postojanja našeg servisa.

BG Elektronik servis je vaš komšija od poverenja i uvek ćemo biti vaša podrška za popravljanje kvarova na svim kućnim uređajima. Pored decenija i decenija uspešnog popravljanja pokvarenih uređaja, mi težimo inovacijama koje odgovaraju zahtevima savremenog života i savremenih uređaja.

BG Elektronik servis

Kod nas možete:

– Popraviti sve uređaje kućne tehnike i elektronike, koristeći uslugu “Mobilne servisne ekipe” koja besplatno dolazi na vašu kućnu adresu

– Popraviti sve uređaje kućne tehnike i elektronike dolaskom u naš servis

– Kupiti rezervne delove i dodatni pribor za sve vrste kućnih aparata

– Produžiti garantni rok vašeg uređaja kupovinom jedinstvene usluge “Baš produžena garancija”

Uz kvalitet i efikasnost koje neprekidno unapređujemo i na kojima svakodnevno radimo, mi ćemo uvek biti podrška za sve vaše pokvarene, ali i nove uređaje. Mi smo najbolji prijatelji svih vaših uređaja i aparata, jer mi smo jedan i neponovljiv BG Elektronik servis.

Popravka svih vrsta kvarova na različitim uređajima je nešto što je u BG Elektronik sevisu redovna praksa. BG Elektonik servis vam nudi najpovoljnije popravke u Beogradu, a u našem servisnom centru možete zakazati “Mobilnu servisnu ekipu” ili zakazati popravku na brojeve telefona 011/208 66 66 i na 066/8100 216.

 

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Platite karticom kod kuće!

 

Osim dolaska “Mobilne servisne ekipe” u vaš dom, obezbedili smo i plaćanje platnim i kreditnim karticama na licu mesta. Više informacija o načinima i uslovima plaćanja.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije. Ili nas možete kontaktirati putem e-mail adrese servis@bgelektronik.com.

 

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

BG Elektronik servis kontakt

Više informacija o načinima plaćanja!