50 godina sa vama

BG Elektronik centar je najbolji prijatelj i najveća podrška svih kućnih aparata kojima je potrebna popravka ili održavanje. Čak i u situacijama kada vaši uređaji besprekorno rade, može se desiti neočekivani kvar. Tu na scenu stupa mobilna ekipa BG Elektronik centra koja dolazi u pravi čas da spasi stvar. Mi ne otpisujemo stare uređaje, mi sve popravljamo i svakom od vaših pokvarenih uređaja dajemo novi život.

BG Elektronik centar je omiljeni beogradski kućni majstor, a sa vama smo već pola veka, to je sasvim dovoljno da vas uveri u to da mi nudimo najbrže i najbolje popravke u Beogradu. O našem kvalitetu i efikasnosti svedoči više od 50 godina postojanja našeg servisnog centra, a sve naše popravke imaju garanciju kao potvrdu toga da smo mi sigurni u svoje znanje i umeće.

BG Elektronik centar je vaš komšija koji će vam uvek biti prva podrška u kvarovima na svim kućnim uređajima. Pored više od 50 godina uspešnog popravljanja i davanja novog života pokvarenim uređajima, mi uvek težimo inovacijama koje odgovoraju zahtevima savremenog života i savremenih uređaja.

Kod nas možete:

– Popraviti sve uređaje kućne tehnike, koristeći besplatnu uslugu Mobilne servisne ekipe ili dolaskom u naš servis.
Kupiti rezervne delove i dodatni pribor za sve vrste kućnih aparata
– Produžiti garantni rok vašeg uređaja kupovinom jedinstvene usluge Baš produžena garancija.

Uz kvalitet i efikasnost na kojima svakodnevno radimo, mi ćemo uvek biti podrška za sve vaše pokvarene, ali i nove uređaje. Mi smo najbolji prijatelji svih vaših uređaja i aparata, jer mi smo jedan i neponovljiv BG Elektronik servis.

Mi smo ubeđeni da apsolutno sve može da se popravi.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije.

Možete nas dobiti svakim radnim danom od 08 do 18h.

Kontakt, Bg Elektronik Servis

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.